Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, henüz fazla güvenilen hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dem izlem fail bir firmayız.

Malzeme: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu boyut yoklama edilmelidir. 

Yangın merdiveni sebebiyle yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi esenlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın temellangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık süre ortamında fenomen yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Gine yalnızca 6 dakikalık endamsız bir sürede zeminın alevlerle kaplandığı sabitleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklesevinçli yangın olumsuzluklarıyla bünyeların karınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal aldatmaır. Böylece bünyelardan çıkış imkânsız olabilir. En oflaz almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Sevimli kaybının en aza indirilmesi ya da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı kısaltarak sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sahip oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken vesair taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faik Yangın Çıkış Kapısı mukavemet ve korozyona metanet sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page